Az ultra feldolgozott ételek fogyasztása növeli a kalóriabevitelt
Tavaly novemberben Londonban került megrendezésre az a konferencia, ahol a fókuszban az ultra feldolgozott élelmiszerek voltak. Ez a tény azért érdekes, mert végre elég nagy
Tavaly novemberben Londonban került megrendezésre az a konferencia, ahol a fókuszban az ultra feldolgozott élelmiszerek voltak. Ez a tény azért érdekes, mert végre elég nagy
Mi az a kolosztrum?A kolosztrum az emlősök által szülés után termelt „első tej”, amely tápanyagokban gazdag, és tele van antitestekkel, növekedési faktorokkal és gyulladáscsökkentő anyagokkal.
A téli hideg beköszöntével nincs is kellemesebb érzés, mint megpihenni egy forró szaunában, ahol a külső fagyos világ teljesen eltűnik, és átadhatjuk magunkat a meleg,
Sok a félreértés arról, hogy mi is valójában az a koleszterin, miért lehet potenciálisan negatív és hogyan hat ránk a mindennapokban. Hogyan lehetséges az, hogy
A köszvényt, vagyis a megemelkedett húgysavszintet, gyakran tévesen a túlzott mennyiségű hús és belsőség fogyasztásával azonosítják, és olyan diétával próbálják kezelni, amely alacsony fehérjetartalmú és
Jó néhány éve már porondon van az elektrolitok témája, különösen az alacsony szénhidráttartalmú, a ketogén vagy a carnivore diétát követők körében ismert, de rengeteg sportoló,