EDDZ OTTHONRÓL, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL,
A SAJÁT, KÉNYELMES KÖRNYEZETEDBEN

Az online személyi edzések során semmivel nem kapsz kevesebb figyelmet, mint a fizikai valóságban megtartott órák során. Sőt, Te sokkal inkább magadra tudsz összpontosítani, ugyanis senki más tekintetétől nem kell feszengened. Ez 100%-ban énidő.

edzés típusok

Online Kettlebell Személyi Edzés

Személyi edzés az otthonodban! Egy előzetes állapotfelmérést követően elkészítünk neked egy személyre szabott edzéstervet, a fizikai állapotodat, edzettségi szintedet, rendelkezésre álló eszközeidet és a céljaidat figyelembe véve. Az edzés elő videóhívás keretein belül zajlik, melynek során az edző végig figyelemmel kíséri, hogy helyesen végzed-e a gyakorlatokat. Csupán egy videóhívásra alkalmas eszközre és néhány kettlebell golyóra van szükséged.

A jelentkezés után kapni fogsz egy üzenetet, melyben megtalálsz minden további fontos információt, illetve ez után egyeztetjük az edzés időpontját. Ha szűkös az időbeosztásod, azt ajánljuk, hogy előzetesen érdeklődj a foglalható időpontokkal kapcsolatban. Amennyiben bármilyen, az élő online edzéssel kapcsolatos kérdésed van, keress minket emailben az info@barbaramedve.com-on, és mindenre válaszolunk.

Árak: 1 alkalom: 2500ft
4 alkalmas bérlet: 8500ft
8 alkalmas bérlet: 17500ft
12 alkalmas bérlet: 26500ft

Apply Today and Become Part of Our Family

EAT. SLEEP. GYM. REPEAT.

100%-ban élő

kettlebell személyi edzés

előzetes konzultáció

A legelső, előre leegyeztetett időpontban kerül sor az állapotfelmérésre, a céljaid meghatározására, illetve megismerkedhetsz az edzővel.

személyre szabott edzésterv

Az állapotfelmérés után elkészítjük a céljaidnak megfelelő edzéstervet a számodra, majd kezdődhet az edzés.

rugalmas időpont egyeztetés

Lehetőséged van akár hétvégi időpontot is foglalni.

miért kettlebell?

A kettlebell edzés olyan funkcionális edzésforma, amely kiválóan növeli az alap erőt és az állóképességet, hatékonyan fejleszti a vázizmokat, valamint a gyors testi átalakulás záloga.

Amennyiben egy megfelelően kivitelezett diétát folytatunk, annak támogatásaként a súlyzós edzés a legoptimálisabb edzésforma. A nagy intenzitású, súlyzós edzés segítségével elérjük az izomglikogén raktárainkat, amelynek az elsődleges célunknak kellene lennie, ha fogyni szeretnénk, de akkor is ha az inzulinrezisztenciát szeretnénk csökkenteni.


Tévhit, hogy a (sokak által hajszolt) autofágiát csakis a hosszú böjttel lehet elérni, erre sokkal alkalmasabb egy megfelelően időzített magas intenzitású, súlyzós edzés! És még izmot sem vesztünk, épp ellenkezőleg…

Mire várnál?
Csatlakozz a következő 4 hetes "kezdjük el kihíváshoz"!

A következő program május 10-én indul!