Tanácsadás

Személyes konzultáció

Személyre szabott segítség I Személyes találkozó I Kellemes környezet

Online konzultáció

Egyéni igények felmérése I  Rugalmas időpont egyeztetés I Azonnali segítségnyújtás

Választható Csomagok

Személyes Konzultáció
60 Perc

Személyre szabott támogatás, hangulatos környezetben egy kellemes beszélgetéssel egybekötve.

Online Konzultáció
60 Perc

Egyéni igények meghatározása fizikai korlátok nélkül, rugalmas időpont egyeztetéssel.

Online Konzultáció
30 Perc

Egyéni igények meghatározása fizikai korlátok nélkül, rugalmas időpont egyeztetéssel.

alap Ketogén Étrend Kapcsolattartással

Étrend, receptgyűjtemény, online vagy akár személyes konzultáció és személyre szabott támogatás. Első lépés a carnivore életmód megismeréséhez.

Alap Carnivore Étrend Kapcsolattartással

Étrend, receptgyűjtemény, online vagy akár személyes konzultáció és személyre szabott támogatás. Első lépés a carnivore életmód megismeréséhez.

Prémium Csomag

Teljes körű támogatás a diéta kivitelezésében,tanácsadás,étrend,online konzltáció,valamint személyes találkozó a maximális siker érdekében.

Részletes leírás

Személyes Konzultáció "60 Perc"

Az alábbi gombra kattintva tudsz jelentkezni a konzultációra. A konzultáció időpontját ezt követően email üzenetben fogjuk leegyeztetni.

A konzultáció helye Gyomaendrőd. Ár: 15.000ft

On-Line Konzultáció

Az alábbi gombra kattintva tudsz jelentkezni a konzultációra. A konzultáció időpontját ezt követően email üzenetben fogjuk leegyeztetni.
Ár: 30 perc - 15000 ft
Ár: 60 perc - 25000ft

Alap ketogén étrend kapcsolattartással

Az alap ketogén étrend egy 4 hetes étrend, változatos, könnyen elkészíthető ételekkel. A receptek is részét képezik az étrendnek, mintegy 50 oldalon találsz változatos és könnyen elkészíthető fogásokat, így akkor sem kell tartanod az elkészítésüktől, ha nem vagy gyakorlott a konyhában. A csomag további tartalma:
- előzetes állapotfelmérés, melynek alapján meghatározzuk a jelenlegi egészségügyi állapotodat
- személyre szabott célok meghatározása és javaslatok
- bevásárló lista minden hétre külön lebontva, azokkal az élelmiszerekkel, amelyeket az étrend megkezdése előtt be kell szerezned
- étkezési napló
A 4 hét során folyamatos kapcsolattartást biztosítok a számodra heti egy alkalommal 1 órás skype-os vagy zoomos beszélgetés keretein belül. Amennyiben elakadsz, kérdésed merül fel vagy bármilyen támogatásra van szükséged, a konzultációkat egyéni igényeid szerint akár hamarabb is megtarthatjuk, nincs fix időpontjuk. A jelentkezés gombra kattintva tudod megvásárolni az étrendet. A jelentkezésed után kapni fogsz egy automatikus üzenetet, amelyben megtalálod a további fontos információkat.

FONTOS!!!Kérlek, a jelentkezés során mindenképpen tüntesd fel, hogy melyik étrendet (ALAP KETO KAPCSOLATTARTÁSSAL) szeretnéd megvásárolni. Ár: 110.000ft

Alap carnivore étrend kapcsolattartással

Carnivore étrend, változatos, könnyen elkészíthető ételekkel. A receptek is részét képezik az étrendnek, egyszerű fogások, így akkor sem kell tartanod az elkészítésüktől, ha nem vagy gyakorlott a konyhában. A csomag további tartalma:
- előzetes állapotfelmérés, melynek alapján meghatározzuk a jelenlegi egészségügyi állapotodat
- személyre szabott célok
meghatározása és javaslatok
- útmutató a carnivore diéta megkezdéséhez
- bevásárlólista, hetekre lebontva azokkal az élelmiszerekkel, amelyeket az étrend megkezdése előtt be kell szerezned
- étkezési napló
A program 4 hete során folyamatos kapcsolattartást biztosítok a számodra heti egy alkalommal 1 órás skype-os vagy zoomos beszélgetés keretein belül. Amennyiben elakadsz, kérdésed merül fel vagy bármilyen támogatásra van szükséged, a konzultációkat egyéni igényeid szerint akár hamarabb is megtarthatjuk, nincs fix időpontjuk. A jelentkezés gombra kattintva tudod megvásárolni az étrendet. A jelentkezés gombra kattintva tudod megvásárolni az étrendet. A jelentkezésed után kapni fogsz egy automatikus üzenetet, amelyben megtalálod a további fontos információkat.

FONTOS!!!Kérlek, a jelentkezés során mindenképpen tüntesd fel, hogy melyik étrendet (ALAP CARNIVORE KAPCSOLATTARTÁSSAL) szeretnéd megvásárolni. Ár: 110.000ft

Prémium Csomag

Vásárolni mindenki szeret. Nem mindegy azonban, hogy milyen termékek kerülnek a kosarunkba. Amennyiben ezt a csomagot választod, megkapsz mindent, amit az ‘Alap étrend + konzultáció csomag’ tartalmaz, és extra szolgáltatásként elkísérlek egy 2 órás bevásárló körútra, melynek során alaposan kielemezzük, hogy az alapanyagokban, melyek azok az összetevők, amelyekre figyelned kell, illetve melyek azok, amelyek teljesen kerülendők a bevásárlás során. Mivel előfordulhat, hogy több száz kilométerre helyezkedünk el egymástól, ezért kérlek, A CSOMAG MEGVÁSÁRLÁSA ELŐTT MINDEKÉPPEN EGYEZTESS VELEM a találkozási pontról. A csomag tartalma:
- előzetes állapotfelmérés, melynek alapján meghatározzuk a jelenlegi egészségügyi állapotodat
- személyre szabott célok meghatározása és javaslatok
- alap ketogén vagy carnivore étrend receptekkel
- bevásárlólista, hetekre lebontva, azokkal az élelmiszerekkel, amelyeket az étrend megkezdése előtt be kell szerezned
- útmutató a carnivore diéta megkezdéséhez (amennyiben a carnivore étrendet vásárlod meg)
- kérdőív, amely segítségével fel tudok készülni az első konzultációnkra
- étkezési napló
- bevásárló túra

A jelentkezés gombra kattintva tudod megvásárolni a csomagot.

FONTOS!!!Kérlek, a jelentkezés során mindenképpen tüntesd fel,
a "PREMIUM CSOMAG" szót, illetve azt, hogy melyik alap étrendet szeretnéd megvásárolni (ALAP KETO vagy CARNIVORE).
Ár: 160.000ft

Gyakori Kérdések

Igen, az étrendek és a konzultációk önmagukban is megvásárolhatók. Az étrend menüpontban megtalálható mind az alap ketogén étrend, mind az alap carnivore étrend. A jobb eredmény elérése érdekében azonban javasoljuk az étrendek konzultációval történő kiegészítését.

Igen, az étrend megvásárlása nem feltétele, sem az online, sem pedig a személyes konzultációnak.

Amennyiben az itt megvásárolható étrenddel kezded a diétát, javasolt a heti rendszerességű konzultáció, hiszen folyamatosan merülnek fel kérdések, esetlegesen problémák, amelyekre célszerű mielőbb megoldást találni. Ezért került kialakításra az Alap étrend kapcsolattartással csomag, mely mind az étrendet, mind a konzultációkat magában foglalja.

Természetesen a konzultáció étrendtől függetlenül, bármilyen esetben, akár egyszeri alkalommal is megvásárolható.

A jelentkezés után minden további fontos információt megkapsz email üzenetben. Étrend rendelés esetében a fizetés teljesítését követően az étrend email üzenetben kerül kiküldésre. Konzultáció vásárlása esetén a fizetés teljesítése után felvesszük a kapcsolatot és egyeztetünk a konzultáció/konzultációk időpontjáról.

Bármilyen más csomag vásárlása esetén szintén a fizetés teljesítése után kerül kiküldésre az adott csomag tartalmát képező bármely dokumentum, illetve az időpont egyegyeztetésre is az után rövid időn belül kerül sor.

Mind a ketogén, mind a carnivore alap étrend standard makrókra íródott. Nem veszik figyelembe a szélsőséges egészségügyi állapotokat, egyéni, krónikus betegségeket, extrém túlsúlyt. Bár mind a két táplálkozási forma ezeket a kondíciókat javallott gyógyítani, a felsoroltak bármelyikével rendelkező felhasználók számára a személyre szabott étrendtervezés a javasolt, melynek során egyéni táplálkozási, esetleges táplálékkiegészítési tanácsok kerülnek meghatározásra.

Igen. Egyénenként eltérő céljaik lehetne, amennyiben súlygyarapodás, izomépítés a cél, személyre szabott makrók kialakításával mind elérhető.

Igen, semmilyen jellegű információt nem használunk fel az adott felhasználó beleegyezése nélkül.

Nem. Minden felhasználó a saját felelősségére kezdi követni az oldalon található vagy a konzultációk során elhangzó tanácsokat. Lásd Felelősségi Nyilatkozat.

Skype videohívás keretein belül, esetleges igény szerint más videóhívásra alkalmas felületen.

Mire várnál?
Csatlakozz a következő 4 hetes "kezdjük el kihíváshoz"!

A következő program május 10-én indul!