Csatlakozz hozzánk a zárt közösségünkbe, és azonnal hozzáférhetsz a gyulladásról szóló előadássorozathoz és az összes többi izgalmas tartalomhoz is.

Mindenképpen itt a helyed, ha magadra ismersz az alábbiakban:

🔴 jó ideje nehézségeid vannak a fogyással

🔴 egy ideje folytatod a ketogén diétát, de nem jön az eredmény vagy negatív tapasztalaid vannak, hullik a hajad vagy felborultak a hormonjaid
🔴 folyamatosan elégedetlen vagy az alakoddal
🔴 nincs önbizalmad
🔴 állandó diszkonfort érzettel élsz együtt
🔴 már kialakult betegséged van vagy jó úton haladsz az inzulinrezisztencia, a pajzsmirigybetegségek egyike vagy bármely más hormonális, vagy emésztőrendszeri megbetegedés felé
🔴 elveszel az interneten található információk tömkelegében és nem tudod, hogy hol kezd a változást

Mit kapsz, ha csatlakozol?

🟢A gyulladás, mint csendes gyilkos előadássorozat

🟢 Exkluzív tartalmak
Hasznos információk, amelyek abban lesznek segítségedre, hogy ki tudd alakítani a lehető legegészségesebb táplálkozási stílusodat. Olyan tippeknek, használható technikáknak fogsz a birtokába jutni, amelyeket azonnal beépíthetsz a mindenapjaidba.

🟢 Élő videók
Időről időre egy ujjabb izgalmas témát boncolunk fel, legyen az az alapanyagaink vagy a legújabb vitaminok, táplálékkiegészítők helyes kiválasztása. A videókhoz kizárólag a tagoknak van hozzáférése. Ha újonnan csatlakozol a korábbi anyagokat azonnal visszanézheted.

🟢 Havi kérdezz-felelek
A rendszeres videóanyagokon kívül, havonta bejelentkezek, ahol a Te kérdéseidet válaszolom meg, ami gyakorlatilag felér egy személyes konzultációval, melynek értéke 25.000Forint.

🟢 Receptötletek, menüösszeállítások
Talán a helyes táplálkozás kivitelezésének az a legnehezebb része, hogy a rendelkezésedre álló alapanyagokból, úgy állíts össze egy napi menüt, hogy az a szervezted minden igényét kielégítse. Tartalmazza a megfelelő mennyiségű fehérjét és zsírt is, nem beszélve a tápanyagokról. Ehhez is kapsz majd segítséget bőven.

🟢 Figyelő
Mindig elhozom Neked a legfrissebb kutatási eredményeket és érdekességeket a táplálkozástudomány területéről.

🟢 Egyedi kedvezmények
Rendszeresen értesülhetsz a kedvezményekről, amelyek csak a csoport tagjainak leszenek elérhetők.

És mindezt mennyiért?

A tagság ára havi 3590 forint.
A csoport előfizetéses rendszerben működik, és bármikor dönthetsz úgy, hogy megszűnteted az előfizetésedet, ha már nem vagy tovább kíváncsi a tartalmaimra.

Ez tehát egy szuper lehetőség arra, hogy visszatalálj magadhoz, leszámolj a betegségekkel, a nemkívánatos kilókkal és minden negatív érzéssel, ami ehhez társul, legyen az egy enyhe fáradékonyság, agyi köd, a teljesítőképességed csökkenése, hangulatingadozások vagy akár depresszió.
Elképesztően széles skálán fognak mozogni az anyagok, amelyeknek köszönhetően egy komplett új életmódot alakíthatsz ki magadnak a segítségemmel lépésről lépésre kérdéseidre.

Várlak!

Csatlakozz a Zárt Közösségünkhöz!
Részesülj az exkluzív tartalmakból, vegyél részt a havi kérdezz-felelekben és értesülj elsőként a legfrissebb tudásanyagokról!